משיכה מקרן פנסיה

  • משיכה מקרן פנסיה
    יניב | 04/01/2010 06:57

    נקבעה לי נכות 100% לשנה לבנתיים אני לא עובד ורוצה למשוך את הכסף מקרן פנסיה האים אני בכול זאת אשלם 35% מס אים אני מושך?

    • משיכה מקרן פנסיה
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 04/01/2010 19:30

      ככלל קצבה פטורה ממס רק אם שולמה ליורשים בסכום אחד או במקרה של הכנסות מתחת המינמום ניתן להשלים כל חודש למינימום או נכות 75% יציבה בתנאים מסוימים או להוצאות רפואיות בתנאים מסוימים, אחרת מדובר בשבירה והמס מינימום 35% או מס שולי כגבוה. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים