האם מדובר בכתב עת ישראלי?

  • אי פרסום מאמר בכתב עת של אקדמיה על רקע פוליטי
    אופיר | 11/09/2024 20:11

    לכבוד עורכי הדין והמשפטנים שלום רב,

    שמי אופיר, סטודנט באוניברסיטה.

    נעניתי לקול קורא באתר האוניברסיטה לשליחת יצירות עיוניות, אשר הובטח שהמצטיינות מהן יפורסמו באתר כתב עת ְשל האוניברסיטה.

    הודיעו לי כי זכיתי בציון לשבח בתחרות, אך על רקע המצב הפוליטי, בקשו ממני שאוסיף קטע להתייחסות עניינית לנקודות שהעלו מומחים בתחום.

    הסכמתי, והוספתי קטע להתייחסות לנקודות שבקשו ממני להתייחס אליהן.

    לאחר ימים ושבועות השיבו לי מכתב העת, שעל רקע המצב הפוליטי לא רוצים לפרסם את מאמרי, ואולי הוא יפורסם כשהמצב הפוליטי ישתנה.

    רציתי לשאול אם אפשר לחייב את כתב העת לפרסם את המאמר על רקע הבטחתו.

    תודה מראש.

    • האם מדובר בכתב עת ישראלי?  לת
      דודו | 12/09/2024 02:01

      • כן
        אופיר (השואל) | 12/09/2024 07:25

        כן

      • כן
        אופיר (השואל) | 12/09/2024 07:25

        כן

    • האם אפשר לאכוף הסכם זכייה בתחרות.
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/09/2024 18:22

      סעיף 33 לחוק החוזים:

      חוזה שלפיו יינתן ציון, תואר, פרס וכיוצא באלה על פי הכרעה או הערכה של אחד הצדדים או של אדם שלישי, אין ההכרעה או ההערכה לפי החוזה נושא לדיון בבית משפט.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • הסעיף הזה אינו חל על הפרת הבטחה
        חיים | 18/09/2024 10:38

        השואל אינו מוחה על הציון שניתן לו על-פי הערכה או הכרעה, אלא על הבטחה שהופרה לטענתו.