זה לא שוק

  • דוח על דיבור בטלפון
    יניב | 06/05/2009 12:52

    היי יש לי שאלה?עצרה אותי משטרה לאחר שראה שדיברתי בנייד ביקש שאני אחכה לו באוטו ..הלך לאוטו שלו ולאחר כ 15 דקות הוציא לי דוח על 1000 שקל.השאלה אם אני יכול לערער בבית משפט יש לי הוכחות ששעה לפני שעצר אותי הייתי בבית חולים בבדיקות..השאלה אם זה יכול לעזור ולהוריד את המחיר של הקנס לא ביקשתי לבטל את הקנס אלא רק להוריד את מחירו האם בכלל כדאי להתחיל את כל התהליך

    • זה לא שוק
      אורן המקורי | 06/05/2009 21:26

      סכום הקנס לא יופחת. אם אתה חושב שאתה יכול להוכיח שלא השתמשת בטלפון אתה יכול לבקש להישפט. רק תזכור שאם תורשע הקנס יהיה יותר גבוה בנוסף לכל עונש אחר שיכול ויוטל עליך. זכור כי מספיק שהחזקת את המכשיר ביד ואף לא דיברת - ביצעת עבירה.

      • אי מסוגלות לנהוג
        דוד, מתנדב בתנועה | 07/05/2009 09:16

        עליך לזכור שאסור לנהוג כאשר אתה לא במיטבך הסיפור של בדיקות רפואיות יכול "לסדר" לך שלילה עד שיוכח כי מצבך הבריאותי תקין כל תירוץ של כאב ראש, היה לי חום והילדים שיגעו אותי, אשתי הרגיזה אותי, הבוס מעצבן בטלפון תוך כדי נסיעה, כל אלה תירוצים שפועלים כבומרנג, כנגדך. אל תנהג אם אתה לא בכושר מלא !!!