דרמה לייזר. תביעה

  • תביעה ייצוגית -אמריקן לייזר
    דקל | 26/08/2024 23:29

    שלום רב.

    אני מאמין שהנושא של החברה הזאת לא חדש לכם.

    ביצענו עסקה לפני כשלוש שנים בקרוב לעשר אלף שקל על 4 אזורים בלייזר.

    הובטחו טיפולים ללא הגבלה עד לשביעות רצון הלקוח. לא נלקח חוזה בכתב אבל נראה לעיני כל בחוזה של החברה באתר ובאתרים שהיא מפרסמת אפילו היום.

    עכשיו החברה מתהפכת עלינו עם עלות של 100 ש"ח לטיפול בנוסף למה ששילמנו.

    אני מאמין שיש כמה מאות אם לא אלפים שנמצאים בבעיה הזאת ששילמו מחירים מוגזמים על הטיפולים בשביל להיות שבעי רצון ועכשיו נדרשים להוסיף כסף(התחילו לדרוש כסף לפני 3 ימים)

    מעבר לשאר הבעיות שקיימות בחברה בנוגע למתן השירות השאלה אם יש מי שירים את הכפפה הזאת ואם יש מה להוציא מהם.

    עברתי פעם ראשונה על החוזה ברשת ונראה בעייתי. בגדול השורה הראשונה אומרת "אנחנו לא חייבים לכם כלום" השאלה אם זה חוזה חוקי וזאת לא אונאה להוציא  עשר אלף שקל מלקוח ואז לחזור בהם עוד לפני שסיימנו  אפילו סטנדרט שוק של 10 טיפולים (שמוצע היום בערך ברבע מחיר בחברות אחרות אבל על סדרה אחת ולא ללא הגבלה).

    יש את הפרסום הטרי הזה ברשת: https://www.ynet.co.il/economy/article/r1ffupnic

    אנחנו קיבלנו את "ההודעה" היום בבוקר כשרצינו לקבוע תור לטיפול נוסף.

    כנראה שככה הם מטפטפים כמה עשרות כל יום בקביעת תורים שלהם.

    • דרמה לייזר. תביעה
      מירי | 07/09/2024 23:55

      למי פונים כדי להצטרף לתביעה. ?? גם לי יש תלונה על אותו מקרה. תשלום מראש להסרת שיער.אחרי שני טיפולים בלבד אין לאן לגשת .