לא ניתן

  • רישום דוחות של נהגים בחברה על שמי
    מיכל | 25/04/2009 13:19

    לפני 10 שנים עבדתי בחברה של משאיות ,וכל פעם שנהג היה מקבל דוח והיה בסכנת שלילה , היו רושמים את הדוח עליי איך אני יכולה שנות את הרישום על העברות שלא עשיתי?

    • לא ניתן  לת
      אורן המקורי | 25/04/2009 13:58

    • הסכמת להיות פראיירית ? עכשיו תשלמי
      גיא "אנשים באדום" | 25/04/2009 19:18

      תגידי, את רצינית ? איך הסכמת לדבר כזה ? אני מניח שמדובר רק בדוחות של מצלמה. אני מתפלא על הבעלים וקצין הרכב שנתנו יד להשתוללות כזו בכבישים, אני מקווה שהיום זה כבר לא קורה. אם יש רישום בכתב על הנסיעות הנ"ל של הנהגים השונים אולי ....... יש לזכור שזה לפני הרבה שנים ואולי יש כאן אפילו עבירות נוספות .... אבל למה זה מפריע לך עכשיו דוקא ? אחרי כל כך הרבה שנים מישהו התעורר ? סעי כחוק ותגיעי רחוק ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • חד משמעי, גשי להגיש תלונה במשטרה כנגד
        גדי | 26/04/2009 09:22

        בעל החברה ומשם הכל יתגלגל ככדור שלג ולבסוף הוא יורשע בפלילים וכל מה שנרשם נגדך יחזור לעבריינים ואת תצאי מזה. בחיים לא חשבתי שבן אדם מסוגל לקחת על עצמו בסיטונאות עבירות תנועה!!!

        • בגלל שהיום מחמירים עם נהגים שיש להם הרשעות רבות
          מיכל | 26/04/2009 23:14

          אני שומעת בכלי התקשורת , אחרי כל תאונה, שמפרסמים את מספר ההרשעות של כל נהג שהיה מעורב ותאונה,אז הוצאתי גליון הרשעות וראיתי את כל הדוחות שלא שלא אני ביצעתי, ורציתי לדעת כמה שנים אחורה סופרים את ההרשעות, אם דוחות שנרשמו על שמי לפני עשר שנים נספרים

          • החיים שלנו בדרכים
            גיא "אנשים באדום" | 29/04/2009 10:19

            מיכל שלום, אני מניח שאת מבינה למה מחמירים . . . הנה הנהגים בחברה שעבדת בה כנראה שסיכנו רבים מאיתנו וההוכחה לכך הדו"חות שרשומים עלייך.הייתי מעוניין לשמוע ממך איך הסכמת לכך.... מה ש"סופרים" זה הנקודות. אם מצטבר סכום מסויים (לפחות 12) נהג אמור להשתלם בקורס מתאים. יחד עם זאת אם אין דו"חות הרשומים עלייך בשנתיים האחרונות, אם חלילה תיתפסי על עבירת תנועה תהיהי זכאית לקבל אזהרה (דו"ח ללא קנס וללא נקודות) בהתאם לעבירה. אשמח לענות לך לשאלות נוספות. סעי כחוק ותגיעי רחוק ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • הסבת דוח ישן
      עו"ד אילון אורון | 27/04/2009 10:09

      ראי תשובתי מהיום לפניד ומה. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות באתר אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי