נהגת שיכור ולא גרמת לתאונה ? מגיע לך פרס !

  • נהיגה בשכרות
    ירון | 02/03/2009 09:11

    נתפסתי בחודש אוגוסט על נהיגה בשכרות בכמות 490 הפרקליטות מבקשת שמונה חודשי שלילה כנס כספי ולהפקיד רכב למשך שלושה חודשים בשביל להוריד מאסר על תנאי אני ללא עברות קודמות בכלל האם זה מציאותי הערת מערכת: לקריאה אודות נהיגה בשכרות >>

    • נהגת שיכור ולא גרמת לתאונה ? מגיע לך פרס !
      גיא "אנשים באדום" | 02/03/2009 11:16

      היית שיכור ברמה גבוהה ולא פגעת באיש ולא גרמת נזק לרכוש ? אני באמת חושב שמגיע לך פרס, משהו רציני כזה ! היום כל שיכור הוא מסוכן לאללה ואם הצלחת לנהוג עם ריכוז כה גבוה של אלכוהול, אני חושב שמגיע לך אות הנהג הזהיר האחראי והבטוח ! לידיעתך - לפני כשבוע וחצי נהג משאית גרם לתאונה קטלנית כאשר בדמו היו 355 מיליגרם אלכוהול בליטר אוויר. סע כחוק - ותגיע רחוק ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה,

    • תגובה רצינית
      דוד, מתנדב בתנועה | 02/03/2009 14:49

      קבל תגובה רצינית, ללא התחכמויות מה שמפריע לי בסיפור שלך זה שאתה חושב שמגיעה לך התחשבות. אם היה תלוי בי, היו מעמידים אותך לדין בגין סיכון עוברי דרך ואז היית צריך להשיב לאשמה שממנה ועד להריגה עובר קו דק של מזל נטו. לדעתי אתה צריך לקבל עונש חמור יותר, עד כדי שלילה לכל החיים. למיטב ידיעתי בית המשפט מחויב לשלול לך את הרשיון לשנתיים. אז אני לא מסיים ב"סע בזהירות". אני מסיים ב"אל תנהג בכלל" עד שתבין את חומרת מעשך.

      • תשמע לעצתו של גיא סע כחוק
        עזרא מתנדב מתנ"א | 03/03/2009 12:09

        אם קיבלת שמונה חודשים וקנס יצאת בזול . בהעמדת הרכב אל תישח לנתק כבלים של המצבר. כל יום שתיצטרך לנסוע במונית או אוטובוס תיזכור ותזכיר לסובבים אותך כששותים לא נוהגים מה גם תישלח זר פרחים לשופו הוא היטיב איתך . עזרא