בהעדר משלוח זימון למשפט תוך שנה

  • התיישנות בעקבות בקשה להישפט
    מיטל | 28/02/2008 16:43

    לפני כשנה ב- 01/2006 הגשתי בקשה להישפט בעקבות קנס משטרתי על נסיעה בשמאל הדרך. שלחתי את הבקשה למטה הארצי בדואר רשום. ועד היום לא התקבל זימון לבית משפט. בררתי את הנושא מול המוקד של בתי המשפט והנושא לא הועבר לטיפולם. מה עליי לעשות? האם קיימת תקופת התיישנות במידה ואני לא מוזמנת לדיון בבימ"ש?

    • בהעדר משלוח זימון למשפט תוך שנה
      עו"ד אילון אורון | 01/03/2008 20:30

      מיום הגשת הבקשה להישפט, דין הדו"ח להתיישן. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

      • תודה
        מיטל | 02/03/2008 15:16

        האם הנני יכולה לראות את הדוח כמבוטל? או שמה עליי לברר זאת מול המשטרה? נסיעה בשמאל הדרך נחשבת לעבירת עוון או לעבירת חטא? מאחר וב- 25/10/07 חידשתי את רישיון הנהיגה ולא נמסר לי על קנסות. האם כאשר מגישים בקשה להישפט לא נחסם חידוש הרישון?

        • שאלה נוספת. תודה
          מיטל | 04/03/2008 08:36

          האם הנני יכולה לראות את הדוח כמבוטל? או שמה עליי לברר זאת מול המשטרה? נסיעה בשמאל הדרך נחשבת לעבירת עוון או לעבירת חטא? מאחר וב- 25/10/07 חידשתי את רישיון הנהיגה ולא נמסר לי על קנסות. האם כאשר מגישים בקשה להישפט לא נחסם חידוש הרישון?