מה הסיבה להעתקת מקום המגורים?

  • התפטרות עקב העתקת מגורים
    מזל | 25/08/2008 11:55

    עזבתי מקום עבודה בירושלים לאחר שנה ושבעה חודשים עקב מעבר לת"א, האם אני זכאית לפיצויים?

    • מה הסיבה להעתקת מקום המגורים?  לת
      שיר ורד | 25/08/2008 12:19

      • אין סיבה מיוחדת  לת
        מזל | 25/08/2008 12:27

        • אז לא מגיעים פצויים  לת
          שיר ורד | 25/08/2008 14:56

    • פיצויים בשל העתק מקום מגורים
      יודעת דבר | 26/08/2008 10:17

      פיתויים מגיעים רק בתנאי שאת עומדת בתנאי החוק: 8. התפטרות לרגל העתקת מגורים (תיקון: תשמ"ח) לענין חוק זה יראו כפיטורים התפטרות של עובד עקב העתקת מקום מגוריו - (1) לרגל נישואיו - לישוב בישראל בו היה גר בן-זוגו, בתנאים שנקבעו בתקנות, באישור ועדת העבודה של הכנסת; (2) לישוב חקלאי - מישוב שאינו חקלאי, או לישוב באזור פיתוח מישוב שאינו באזור פיתוח, בתנאים שנקבעו בתקנות, באישור ועדת העבודה של הכנסת או מישוב שאינו עיר פיתוח כמשמעותה בחוק ערי ואזורי פיתוח, התשמ"ח1988-, לעיר פיתוח לענין סעיף 9 לחוק האמור, ובלבד שהוכיח כי הוא תושב, כהגדרתו בחוק האמור, בעיר הפיתוח; לענין פיסקה זו "ישוב חקלאי" או "ישוב באזור פיתוח" - ישוב שנמנה עם סוגי ישובים שנקבעו בתקנות, באישור ועדת העבודה של הכנסת, כישובים חקלאיים או ישובים באזור פיתוח, הכל לפי הענין; (3) מחמת סיבות אחרות שנקבעו בתקנות, באישור ועדת העבודה של הכנסת, כסיבות המצדיקות את העתקת מקום מגוריו של העובד.