שעות הפסקה

  • תביעה בבית הדין
    משה | 15/08/2008 23:32

    שלום אני בן 18 ועבדתי בפארק שעשועים לפני כשנה. לכל משמרת חובה עליי להגיע כ-15 דקות לפני תחילת המשמרת על מנת לקבל תדרוך. על 15 דקות אלו, המעסיק אינו משלם בטענה שאם אני עובד משמרת של 5 שעות אין הוא חייב לתת לי הפסקה ובכל זאת הוא נותן הפסקה של 10 דקות כי זה "מתקזז" עם ה-15 דקות של התדרוך. האם אני יכול לתבוע ממנו את התשלום של ה-15 דקות האלה(במצטבר כולל כל המשמרות הסכום מגיע ל-250 ש"ח) בבית הדין לעבודה? תודה לעונים ולעוזרים!

    • שעות הפסקה
      עו"ד אריק שלו | 16/08/2008 18:54

      באם המעסיק משלם על ההפסקה למרות שאינו חייב לעשות כן זה יכול להתקזז מול מספק שעות העבודה.

    • תדרוך
      שיר ורד | 17/08/2008 00:21

      יש לשלם גם על זמני התדרוך וגם על זמני הפסקות קצרות. (שאורכן פחות מ 30 דקות ברציפות).