משרה מלאה

  • שינוי הגדרת משרה מלאה
    רחלי | 06/08/2008 13:34

    אני עובדת בימים שני עד שישי כל יום 9-9.5 שעות ובשישי 5.5 שעות. משמעות הדבר שעל פי חוק אני אמורה לקבל עבור כל שעה החורגת ביום עבודה מ8.5 שעות 125% עבור השעתיים הראשונות. ביום שישי כל שעה מעבר ל 5.5 גם היא אמורה להחשב כ "שעות נוספות". האם ניתן לקבוע את המשרה המלאה כשילוב של השעות הנוספות עם השעות הרגילות? אם לא, כיצד ניתן להגדיר את המשרה המלאה מבלי ששכר הבסיס שלי יקבע רק על פי השעות הרגילות של 100%? תודה...

    • משרה מלאה
      שיר ורד | 07/08/2008 00:39

      משרה מלאה היא משרה של 43 שעות בשבוע שאין משלמים עליהן לפי תעריף שעות נוספות.

      • שאלת המשך
        רחלי | 07/08/2008 10:47

        תודה רבה על המענה. האם המשמעות היא שאם אני עושה את כל 43 השעות שדורשת משרה מלאה בשבוע ביומיים רצופים (דוגמא קיצונית לצורך העניין), אינני זכאית לשעות נוספות? תודה

        • לא
          שיר ורד | 07/08/2008 12:20

          חלק מהשעות ייחשבו לשעות רגילות וחלק לנוספות ולכן את לא יכולה לעבוד משרה מלאה ביומיים, נדרשים לפחות 5 ימי עבודה כדי לעבוד במשרה מלאה.

          • מה ניתן לעשות כדי לקבל את השכר המגיע לי באופן חוקי
            רחלי | 08/08/2008 12:27

            אז איך אני פותרת את הסוגיה? אני עובדת שני ורביעי 9 שעות, בשלישי וחמישי9.5 שעות ואילו ביום שישי 5.5 שעות. כך הוגדרה המשרה שלי מלכתחילה- כמשרה מלאה בשעות חריגות בשכר X. מה שקורה עכשיו הוא שמורידים לי שעות חוסר עבור השעות החסרות לכאורה ביום שישי (להשלמת 8.5 שעות ביום) וזה מוריד לי את השכר לשכר נמוך מהשכר עליו סוכם עימי. תודה...