אסיפת דיירים

  • אסיפת דיירים או משאל בכתב
    avinur | 12/08/2011 09:40

    לעו"ד שלום בבנין בו אני מתגורר ועד הבית החליט על ביצוע שיפצים בבנין בן 30 שנה שנוגעים לחזות פנים וחוץ ( אין תקנון מיחד) . מדובר בסכומים של כ7000 ש"ח לדירה . מאחר ולא ניתן לכנס אסיפת דיירים במספר המשקף רצון אמיתי של כל הדיירים ( מגיעים לכל היותר 40 % ) הוועד החליט על פניה אישית בכתב בו כל דייר מביע את הסכמתו או הסתייגותו . כ-70 % מבעלי דירות הביעו הסכמתם . האם קבלת החלטה בדרך זו מחייבת את כל הדיירים ??

    • אסיפת דיירים
      עו"ד שזר תומר | 13/08/2011 10:19

      לטעמי הדרך היא כינוס אסיפת דיירים. לא ברור מדוע לא כונסה אסיפה שכזו? אבל צריך לבדוק את המקרה קצת יותר לגופו. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל פורום דנל"ן ודיני מקרקעין.