הנפקת נסח טאבו

  • בדיקה בטאבו
    רונה | 11/08/2011 15:19

    קראתי עכשיו פוסט וראיתי שלקראת קניית דירה רצוי לבדוק אותה בטאבו ואם יש עליה עיקולים למיניהם איך אני בדיוק בודקת את זה? יש שירות אינטרנטי לזה? תודה

    • הנפקת נסח טאבו
      עו"ד טל רכניץ | 11/08/2011 23:32

      כן, זה פשוט וקל. או שתיכנסי לאתר משרד המשפטים (אפשר גם דרך גוגל ללחוץ "הנפקת נסח טאבו"), מקלידים פרטי הנכס, ופרטי אמצעי תשלום, ופלט מידע יעמוד לרשותך, תוך זמן קצר. אם תרצה להנפיק נסח טאבו מאושרת עם חותמת של הלשכה, יש לגשת ללשכת רישום המקרקעין הרלוונטית, לשם כך. בכל מקרה, מומלץ שתסתייע בעו"ד עם רקע וניסיון בתחום, על מנת שיבצע עבורך את הבדיקות הנדרשות, לא רק בטאבו. טל רכניץ, עו"ד מנהל פורום נדל"ן מנהל פורום נדל"ן