פורום חוזים

  • בעל הבית לא מוכן להאריך חוזה באותם התנאים.
    איתי | 08/08/2011 11:23

    שלום בחוזה השכירות שלי יש סעיף: א. לשוכר תהיה הזכות בתום תקופת השכירות להאריך את תקופת השכירות הקבועה בסעיף 4 לעיל לתקופה נוספת של 12 חודשים (להלן: "זכות האופציה") המתחילה ממועד סיום החוזה לשנה נוספת. (להלן: "תקופת האופציה") בתנאים המצטברים כדלקמן: 1. השוכר הודיע למשכיר בכתב על רצונו לממש את זכות האופציה הראשונה וזאת עד 60 יום לפני תום תקופת השכירות. 2. השוכר המציא בטחונות למשכיר ו/או האריך הבטחונות שנתנו בתקופת השכירות. הוארכה תקופת השכירות בהתאם לאמור לעיל, יחתמו הצדדים על תוספת לחוזה השכירות אשר תהווה חלק בלתי נפרד הימנו, בנוסח המצורף כנספח "א" לחוזה השכירות. ב. בתקופת השכירות המוארכת יחולו כל הוראות חוזה זה בשינויים המתייחסים משינויי המועדים ופרט לסעיף זה. היום דיברתי עם בעל הבית והוא אומר שבסוף השנה הוא מעלה את המחיר בכ25%. יש לציין כי אני שוכר את הבית פחות משנה וכי הסעיף מתכוון לשנה השנייה. בנוסף, יש בבית מכת חרקים (ג'וקים, עכבישים וכו) האם אני יכול לדרוש מבעל הבית שיזמין מדביר או שאני צריך לשאת בתשלום? כ"כ - הניאגרה בשירותים כל הזמן נתקעת. מי מחוייב בתיקון? תודה!

    • פורום חוזים
      עו"ד אברהם ללום | 09/08/2011 10:03

      פורום חוזים. הינך מוזמן לפנות לפורום חוזים. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום