איך מזמנים אסיפת דיירים?

  • שאלה דחופה - הודעה על אסיפת דיירים
    תודה :) | 07/08/2011 13:20

    שלום, ברצוני לדעת מהו הדין בכל הנוגע לאופן הודעה על קיום אסיפה שעה שבעלים של דירה מסויימת הינם משכירים של דירה בה אני מתגוררת.האם הודעה על קיר הבניין על קיום אסיפה + מסירה טלפונית מספיקים על מנת לקיים את דרישת ההודעה לדיירים אלו או שמא הייתי צריכה להמציא להם למקום מגוריהם הודעה בדואר? שוב אני מדגישה כי הבעלים של הדירה אינם מתגוררים בדירה והם בבחינת משכירים אשר התרעמו נוכח העובדה כי קויימה אסיפת דיירים בנוגע לבניית מעלית אשר לה לא הוזמנו כראוי\עפ"י דין לטענתם. מה הדין? אשמח להפניה ישירה לחוק\תקנות\פסיקה. כמובן שאעשה בדיקה מעמיקה גם מצידי אבל אשמח לקצה חוט בעניין. בתודה מראש :)

    • איך מזמנים אסיפת דיירים?
      עו"ד שזר תומר | 07/08/2011 22:04

      הודעה על קיום אסיפה כללית הודעה על מועד קיומה של האסיפה הכללית, מקומה וסדר יומה תימסר לבעלי הדירות ארבעה ימים לפחות לפני המועד. הודעה שהוצגה במקום בולט על פני הבית המשותף או בתוכו (כגון: בחדר המדרגות) רואים בה, כאילו נמסרה לכל בעל דירה יום אחד לאחר שהוצגה, לפיכך: יש להציג את ההודעה לפחות 5 ימים מראש. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין.