בניית ממ"ד

  • סירוב לבנות ממ"ד
    דני | 04/08/2011 12:13

    שלום לכם אני גר בשדרות ויש לי בעיה חמורה מאוד אני דייר בבית משותף גר בקומה רביעית הדייר בקומה הראשונה מסרב לבנות ממ"ד מסיבותיו שלו דבר אשר מונע את בניית הממ"ד לי ולשאר הדיירים אני מתוסכל מהמצב הבטחוני שעלול להחמיר ואני לא יודע מה לעשות איזו דרך יש לי והאם אפשר לחייבו לבנות באמצעות צו בית משפט או הליך כלשהו תעזרו לי בבקשה,תודה

    • בניית ממ"ד
      עו"ד טל רכניץ | 05/08/2011 00:09

      לדעתי אין מניעה להגיש בקשה להיתר, שמן הסתם, תאושר. מקס' אתם תישאו בעלות היסודות של הממ"ד בקומה הראשונה, ותוכלו לבנות את הממ"דים לכם. את העלות של הקומה הראשונה בה אתם תישאו תוכלו לנסות לתבוע בתביעה כספית רגילה. אל תתעכבו בשל העניין הזה, פשוט תכניסו בטווח הקצר את היד עמוק יותר לכיס, כי הביטחון שלכם הוא מעל הכל. טל רכניץ, עו"ד מנהל פורום נדל"ן