נסח טאבו

  • פינוי דייר
    אביהו | 25/07/2011 11:45

    בבעלותי בית וקרקע מינהל שירשתי מאבי (בטאבו עלשמי משנמשנת 2000) אחותי גרה בבית עד 30/6/2011 אחי לאחר פטירת אישתו בנה בחצר יחידה ללא רשיון משנת 2006/1 בידיעה שיפנה אותה תוך 3-4 שנים ללא אישורי אך בידיעתי לאחר שנדרש על ידי לפנות לפני 3 שנים ומאחר והיו חובות ארנונה קיבל ממני חוזה שכירות (לא קבלתי שקל תמורת החוזה) מצוין שאי ןחוק הגנת הדייר בחוזה תוקף החוזה עד 31/12/2010 אחותי פינתה את הבית החוקי ב30/6/2011 אחי פלש לבית ומסרב להתפנות מה עליי לעשות כדי לפנות אותו מהבית ומחצר (אין לי בעיה שהיחידה תהרס)

    • נסח טאבו
      עו"ד אברהם ללום | 26/07/2011 16:55

      מצויין לי בנסח מלשכת רישום מקרקעין, לגבי החלקים בזכות 657/25444. מהי הכוונה? מה מציינים שני המספרים? תודה והמשך שבוע טוב מדובר על החלק שכנראה אתה הבעלים. מדובר על קרקע ככל הנראה במושע שהיחס שלך הוא לפי השבר האמור. אין לי נסח אך כך נראה הדבר. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום