מקלט

  • מחלוקת עם שכנים על שימוש במקלט
    לאורה | 17/07/2011 23:34

    בבניין המדורגים שבו אני מתגוררת  כשנה לכל שכן כניסה נפרדת. אני גרה בקומה ראשונה ולי יש כניסה נפרדת כמו לכולם אך צמוד לביתי יש מקלט משותף לכל השכנים אשר הוא צמוד רק לביתי ואף שכן לא מרגיש בו.עוד לפני שהגעתי לבניין המקלט שימש את חלק מהשכנים בערבים ובלילות כמועדון סנוקר, כמפגש חברים וסתם לישיבה (מה שידוע לי שהפריע גם לדיירים הקודמים). אינני מוכנה יותר לשימוש זה מפני שבלילות מגיעים ילדים של השכנים אשר עושים רעשים ובלי שום קשר עצם הנוכחות שלהם שם מטרידה אותי ומציקה לי בייחוד שלא חשבתי שאעבור למקום רועש ושאצטרך לטפל בשטויות כמו אלו, וכן מקלט אמור לשמש רק למקרים בטחוניים ולא כמועדון. כאשר פניתי לשכנים הם לא הבינו מדוע זה מפריע לי ועל מה אני עושה מהומה.אשמח מאוד לתגובתך ולעצתך בנושא. תודה רבהלאורה

    • מקלט
      עו"ד שזר תומר | 18/07/2011 21:56

      צריך לבדוק את זה לעומק, יתכן כי צריך לכנס ישיבת דיירים. מצד שני יתכן כי כינוס שכזה יעבוד לבסוף לרעתך. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום

    • "מקלט אמור לשמש רק למקרים בטחוניים ולא כמועדון"
      דִּינָה | 18/07/2011 23:19

      זה לא כך. על פי הודעת ראש הג"א מלפני שנים רבות, שעדיין בתוקף, ניתן לעשות שימוש דו-תכליתי במקלט - קרי: לא רק למטרות ביטחוניות, אלא גם לשימושים נוספים, כמו מועדון, למשל...