צו ירושה

  • רישום נכס לפי צו ירושה
    תודה | 17/07/2011 11:12

    מדובר בדירה בבית משותף, רשומה בטאבו אבל לא רשום "אין הגבלה בהעברה ובירושה", מה צריך לעשות? אמרו לי שצריך ללכת למנהל מקרקעי ישראל, איזה בקשה מגישים במנהל? כמה זמן זה לוקח? היורשת לפי הצו היא האישה (הבעל נפטר) והיא בעלת החלק השני, ויש משכנתא, האם היא חייבת לשלם את המשכנתא לפני שתעביר את זה על שמה בטאבו או שבירושה זה שונה? תודה רבה רבה~!!!

    • צו ירושה
      עו"ד שזר תומר | 17/07/2011 23:32

      את הקונה או המוכרת? לא צריך לשלם את המשכנתא - אבל זה לוקח זמן עד העברה. תני לי עוד פרטים. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • המשך - פרטים
        תודה | 17/07/2011 23:40

        תודה! אני מעוניינת למכור, אבל אין עדיין חוזה כי הבית לא רשום רק על שם היורשת, יש צו ירושה, אבל שוב, מה צריך לעשות במנהל? ללכת לשן ומה לבקש? האם מדובר בפרוצדורה ארוכה שם? בסה"כ אמרו לי שהבעיה כי לא רשום שאין הגבלה בהעברה ובירושה.. ומה זה אומר הרבה זמן בטאבו, צריך להביא אישורים מהבנק? כי אין לי אפשרות עדיין לשלם את המשכנתא... תודה שוב!