סגירת גן ילדים

  • גן ילדים ללא רשיון ליד הבית
    דנה | 15/07/2011 15:29

    שלום לכל מי שיכול לתת עצה בבית לידי פתחו גן ילדים. הבית הוא בית מגורים רגיל אין להם רשיון להחזקת גן וגם לא רשיון עסק. המועצה המקומים אינה אוכפת את החוק בנימוק שאין די גני ילדים באזור, למרות שזה לא נכון. מובן שאנחנו סובלים קשות. מה אפשר לעשות.תודה.

    • סגירת גן ילדים
      עו"ד שזר תומר | 15/07/2011 19:48

      ניתן להגיש תביעה אזרחית, ולכרוח בה שני סעדים, סעד אחד - צו סגירה קבוע, והשניה פינוי, הטענה- מטרד ליחיד או רבים (עדיף לצרף כמה שיותר שכנים). תשאל שאלה - כמה זמן הגן פתוח? בכל מקרה קח עו"ד. תומר שזר, עו"ד ומגשר. מנהל הפורום.

    • המשך לשאלה בענין גן ילדים בבית פרטי
      דנה | 17/07/2011 15:31

      לתומר שזר ולכל מי שיכול לסייע הייתי רוצה לדעת אם אי אפשר לחייב את הרשות המקומית למלא את תפקידה, לסגור את הגן, שהרי הגן הוא ללא רשיון, נפתח בבית מגורים, לא ביקשו רשות מהשכנים. אולי אפשר לתקוף בכך שהמגרש הוא בגודל חצי דונם ואולי ניתן לראות זאת כבית משותף, למרות שהבית הוא בית פרטי רגיל. בתודה דנה.