פיגור במשכנתא

  • עזרה דחופה
    זוהר | 12/07/2011 17:53

    שלום רב. לפני מספר חודשיים התברר לי שאימי לא שילמה משכנתא בתקופה של כשנה. החוב עמד על 11,000 ש"ח באותו הזמן הייתי חייל ובדיוק השתחררתי ובדיוק באותם הימים גם יצא צו עיקול על הביתהגעתי לבנק ושילמתי סכום של 8000 אלף ש"ח לאחר שבוע סכום נוסף בסך 10,000 ש"חוכמה ימים אחר כך 12,000 בסך הכל 30,000 ש"ח אני לא יודע על מה בכלל נלקח הסכום הזה.אמא שלי הלכה לשופט כדי לסגור את התיק והשופט אמר שרק העורך דין יכול לסגור.עכשיו אחרי תקופה של שישה חודשים שאמא שלי שילמה את הכסף כל חודש כמו שצריך חודש אחד היא לא שילמה ושוב העורך דין צץ ודורש תשלום של 5,000 ש"חהוא ממש מתעלק על הבית... ואם לא היה לה לשלם חודש אחד ובסוף היא השיגה את הכסף איך היא תוכל לשלם חודש הבא כשהוא דורש תשלום של פי 3 מגובה המשכנתא ואני לא יודע אפילו על מה באיזה זכות..השאלה שלי היא כזאת מה אפשר לעשות עם העורך דין הזה?האם החיובים האלה הגיונים?האם הייתי אמור לשלם 30,000 ש"ח על חוב של 11,000 ש"חמה לעשותתתתתתתתת

    • פיגור במשכנתא
      עו"ד אברהם ללום | 12/07/2011 19:11

      לאור הפרטיות שבעניין אתן לך מייל ואעשה זאת למענך ללא תשלום מאחר ואני מבין לליבך, תעשה זאת דרך היעוץ אישי ואענה לך. בכל מקרה אני צריל את ההתקשרות עם העו"ד, כמו כן את ההתכתבות עם הבנק ונראה מה אני יכול לעשות למענך. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום