תביעת חוב

  • חוב פתוח של כ-1500 שח'
    עינב | 11/01/2010 15:36

    שלום רב, לפני כחצי שנה הלוותי לחברה מהעבודה סכום של כ-1500 שח' הגיע היום והייתי זקוקה לכסף בחזרה וכשביקשתי ממנה אותו היא נענתה ברצון רב להחזיר לי אותי ואף התנצלה שעד כה לא היה לה להחזיר לי קבענו שבתאריך מסויים היא תחזיר לי את הכסף הגיע היום וכאן התחילו הצרות... נכון לעכשיו לאחר כחודשיים שאני "רודפת" אחריה היתיאשתי ופניתי לעורך דין. עורך דין הוציא לה מכתב עם תאריך נקוב שיש לה להחזיר את הכסף, הגיע התאריך והיא ביקשה הארכה עד ל-09/01 ניתנה האפשרות אך בתנאי שהיא מביאה אותו בצ'ק. אתמול כשהעורך דין פנה אליה מס' פעמים כל שיחה נגמרה בתירוצים כגון:"...אני בישיבה אני לא יכולה לדבר..." וכד'. אמש היא שלחה הודעה לבן זוגי שלמרות שהיא יודעת שהעורך דין קשור לאחותו (היא המזכירה שלו אך ואין קשר בין השנים)היא מבקשת את מס' החשבון שלו והיא תפקיד חצי מהסכום החודש וחצי חודש הבא. לדאבוני איני מאמינה לה ומעונינת לדעת מהם הזכויות שעומדות לרשותי? *חשוב לי לציין כי יש התכתבויות המעידות על כך כי היא מודעת לעובדה שהיא חייבת לי את הסכום הנ"ל. אשמח לקבל פרטים בנושא, תודה מראש.

    • תביעת חוב
      עו"ד אפי אהרונוב | 11/01/2010 21:04

      ערב טוב עינב, באם הלווה נמנעת מלהשיב לך את כספך, את יכולה לפנות לבימ"ש ולתבוע ממנה את החוב. בהצלחה.