פציעה בפאב

  • פציעה
    רונית | 10/06/2009 13:21

    ביתי בילתה עם חברים בפאב וכשזזה עם הכסא מסתבר שהכסא היה שבור וגרם לה לקטיעה של חלק מהזרת והציפורן לאחר כחודש וחצי של החלמה הפצע החלים אך חסרה חלק מהאצבע ואין לה תחושה של עצבים כרגיל. ברצוננו להגיש תביעה. בהערכה גסה כמה כסף היא אמורה לקבל? (היא פנתה למס' לעו"ד וכל אחד אמר לה משהוא אחר) איך בוחרים את העו"ד המתאים ביותר למיקרה? האם תובעים את בעל המקום או את חברת הביטוח שלו (בתקווה שיש לו)

    • פציעה בפאב
      עו"ד גיל קראוס | 11/06/2009 09:38

      רונית בוקר טוב, לא ניתן להעריך את סכומי הפיצויים שתקבל בתך, וודאי מבלי לעייין במסמכים ולבדוק את מלוא הנסיבות. בתביעות בגין נזקי גוף, ישנה משמעות גדולה לשאלה האם נותרה בעקבות הפגיעה נכות לצמיתות ואם כן מהו שיעורה. לפי התיאור שלך, יש בהחלט סיכוי שלבתך נותרה נכות בעקבות התאונה. אני מציע כי תפני לעורך דין אשר מתמחה בתחום הנזיקין. התביעה מוגשת גם נגד הפאב עצמו וגם נגד חברת הביטוח - בהנחה שלפאב יש ביטוח מתאים.

    • פציעה
      אילן לביא בע"מ | 13/06/2009 23:05

      כדאי שתצלמו את הגורם לתאונה והליקוי במספר תצלומים באור יום אתם יכולים לפנות למומחה בטיחות ולהכין חוות דעת . את הצילומים ערכו במיידי לפני שיהיו שינויים במקום