תביעה נגד קצין התגמולים

  • האם אני זכאי לתבוע?.
    יאיר | 30/11/2008 06:23

    שלום. אם ק"ת ידחה את תביעתי החוזרת ואצתרך לפנות לבית המשפט שאלתי היא האם בכלל ובפרט על סמך פס"ד 3092/01 עמרם קינן נ' מדינת ישראל , אני אהיה זכאי לתבוע: 1. מאחר ופס"ד נסמכו על מסמך מזוייף שהציג ק"ת אהיה זכאי לפיצויים מיום תביעתי הראשונה (שנת 81)?. והאם אהיה זכאי לתבוע לאחור הטבות שזכאים להם נכי צה"ל? 2. האם אני זכאי לפיצויים על: א. התעללות מצד מפקדי המחלקה? ב. עוגמת נפש ועינוי דין במשך 30 שנה? ג. סיכון חיים ותנאים קשים ביחידה קרבית כולל בלבנון שאני חולה אפילפסיה במשך כ-3 שנים שלכתחילה לא הייתי ראוי לשרת בכלל? ד. איחור באבחון מחלת האפילפסיה ואי קבלת טיפול רפואי במשך 3 שנים? ה. פיצויים עונשיים?. ו. קשיים במציאת זיווג (בחוג הדתי חולה אפילפסיה נחשב לפגם גדול מאוד, עד שבית דין כופים לתת גט)?. ז. אם המחלה תעבור בתורשה לילדים? ח. פיצוי על חיים במצוקה כלכלית במשך שנים?. 3. בכמה את מעריכה את סכום התביעה?. 4. במידה וארצה להגיש תביעה דרככם, מה שכר הטרחה שלכם?. (ההודעה הקודמת גם היא שלי) תודה.

    • תביעה נגד קצין התגמולים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 30/11/2008 11:26

      השאלות שאתה מעלה דורשות הבנה של המקרה בשלמותו, עיון בחומר ובתיק הרפואי שלך והתייעצות עם רופאים מומחים. לא ניתן להשיב לשאלותיך ללא מידע מלא, ובטח שהפורום הזה איננו המסגרת המתאימה למתן ייעוץ משפטי בכזו רזולוציה.