תגובה- אני לא עו"ד

  • הכחשת אבהות
    ניקולס | 19/06/2024 21:42

    שלום וברכה,

    רעיתי ילדה לפני מספר שבועות.

    התינוקת אינה שלי (היא חוותה אונס לפי טענתה שסיפרה לי עליו בדיעבד וגילתה את ההיריון מאוחר מדי להפלה. בנוסף: לפי הבדיקות במהלך ההיריון, דוגמת גיל משוער, גודל העוברית ועוד. בנוסף, לא היה בינינו מגע וכו').

    היא ביקשה ממני לכתוב הצהרה לצורך הגשה במשרד הפנים של הכחשת אבהות (היא תרצה בעתיד למסור אותה לאימוץ - לאור הנ"ל - ואמרו לה שחשוב שלא אהיה רשום כאבי הילדה).

    שתי שאלות:

    1. האם הדבר הזה תופס מבחינה משפטית?

    2. במידה וכן, מה עלי לכתוב בהצהרה כזו?

    תודה

    • תגובה- אני לא עו"ד
      מישהי - לא עו"ד | 19/06/2024 23:31

      איזה סיפור הזוי! אני לא מאמינה לאישה בשיט!! נתחיל מסיפור האונס כביכול, נו באמת, אישה נאנסת זה אירוע הכי טראומתי שיכול להיות לאישה והנה היא באה הביתה ולא מספרת זאת לבעלה ולא רק שלא מספרת אלא משחקת אותה כאילו לא קרה כלום ? היא אחרי אונס!!! אפילו שחקנית הכי טובה בהבימה לא היתה יכולה להסתיר דבר כזה. אף אחת לא יכולה להסתיר דבר שכזה!!! ואז היא גילתה את ההריון מאוחר מידי? (את יודעת ש"נאנסת" ואת רואה שהמחזור לא מגיע, לא תחשדי ותבדקי?) לבסוף רוצה בעתיד למסור את התינוקת לאימוץ ושלא יהיה לך שום קשר לילדה. לי נראה שהיא פשוט בגדה בך עם גבר אחר ותכננה לעזוב אותך ולחיות איתו ולגדל איתו את הילדה שלהם אלא שהוא כניראה עזב אותה ולכן היא נשארה איתך ולא ידעה איך לתרץ את ההריון אז המציאה לך את סיפור האונס. בעל יקר אתה תמים וכניראה תלותי בה ואוהב אותה מידי. עצתי לך שתפתח את העיניים ותשים לב עם מי אתה חי, ואולי תחשוב לקחת חוקר פרטי שיבדוק את העניין. בהצלחה