האם מדובר ב - 1,600 ש"ח או ב - 160 ש"ח?

  • גניבה מסופר
    דיוויד | 07/06/2024 08:18

    בתחילת השבוע חזרתי מהמילואים ובשעות הערב הלכתי לסופרמרקט לעשות קניות למשפחה הביתה, הייתי מאוד מאוד עייף ולא שמתי לב שלא העברתי חלק מהפריטים בקופה האוטומטית,

    הקב''ט ביקש ממני להתלוות אליו הסכמתי ומבדיקה הסתבר שלא העברתי מוצרים בשווי 1600 ש''ח, מייד הסכמתי לשלם.

    הקב''ט ביקש ממני תעודה מזהה וצילם אותי, ולאחר מכן ביקש את החתימה שלי אך לא נתן לי לקרוא על מה אני חותם!

    בדיעבד מהלחץ ומהחוסר נוחות חתמתי מבלי שאני יודע על מה חתמתי.ולא הושאר לי העתק.

    לאחר מכן הקב''ט אמר לי שאבטיח שזה לא יקרה יותר.

    והם יבדקו את הפעמים הקודמות ואם היה משהו הם יגישו תלונה במשטרה.

    האם עצם העובדה שהסכמתי לשלם לא מראה מראש על רצון של כוונת גניבה?

    טענתי מול הקב''ט שזה כתוצאה מזה שלא שמתי לב כתוצאה מעייפות שחלק מהמוצרים לא שולמו, הוא לא היה מוכן לקבל טענה זו, אמרתי לו שאני אדם ישר והוא ענה ישר אתה לא!

    אני אדם ללא עבר פלילי ומאוד מוטרד מזה,זו פעם ראשונה שזה קרה לי.

    ולא רוצה למצוא את עצמי בהתעסקות מול המשטרה.

    האם יש פגמים בהתנהלות, כיצד עלי לנהוג?

    אשמח לתגובה מפורטת ככול האפשר.

    • האם מדובר ב - 1,600 ש"ח או ב - 160 ש"ח?
      שאול | 09/06/2024 19:34

      אפשר לטעות ב - 160 ש"ח כי זה יכול להיות מוצר אחד או שניים [עם המחירים בישראל].

      1,600 ש"ח קשה לשכנע שמדובר בשכחה?

      כי מדובר בסכום שהוא כמעט פי 2 מעלות שתי עגלות קנייה מלאות.