כיצד לאתר תיעוד רפואי שנעלם?

  • תיעוד של 2 בדיקות מתוך 12
    נטליה | 05/06/2024 00:42

    רופא מומחה בביהח שלח אותי ל12 בדיקות רפואיות סביב אותו עניין, והיה אמור לרכז את המידע ולסכם. כמה שנים לאחר מכן גיליתי שלא סיכם דבר והמסמכים אינם בנמצא למעט 2 בדיקות. פניתי אליו והוא גלגל אותי לרשומות רפואיות. ברשומות נמצאו שרידים ל2 בדיקות בלבד, ושירות הלקוחות לא עשה דבר בנדון.

    למי פונים, איך משחזרים את החומר הנעלם לאלתר? אני זקוקה לו בדחיפות.

    • כיצד לאתר תיעוד רפואי שנעלם?
      עו"ד ורד פרי | 10/07/2024 21:48

      שלום נטליה,

      השאלה שלך אינה משפטית, אבל אנסה לסייע מנסיוני. חשוב שתאתרי את ההפנייה לבדיקות, או שתמצאי ביומנך מתי ערכת את הבדיקות, ותנסי לבדוק בבית-החולים את ספרי המעבדה באותם מועדים. ייתכן ששם תמצאי ראייה לכך שהבדיקות נערכו, ואולי אפילו זה יסייע למציאת התוצאות.

      בהצלחה!

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il

      • כמו כן ייתכן שלקופת החולים יש עותק מהבדיקות
        יוסי | 27/07/2024 18:43

        אם הקופה מימנה את הבדיקות אז היא דואגת לקבל עותק מהתוצאה של כל בדיקה מסיבות של בקרה תקציבית. אבל אני לא יודע כמה זמן זה נשמר ואיך משחזרים את זה.