בחינת פרקטיס

  • מבחן סימולציה פרקטיס
    אלדד | 26/04/2008 00:34

    פתרתי את בחינת פרקטיס וקיבלתי 64 ..(זה היה ממש קשה ) כל בחינות הלשכה שפתרתי את מאי 07 היו בין 80 ל88 מה קורה פה??????

    • בחינת פרקטיס
      מתמחה | 26/04/2008 08:00

      באיזה ערכה למדת אני למדתי במתמחה וקבלתי 81 כל הפינות בבחינה היו בערכה שלמדתי לשם השוואה ,במקביל בבחינת מאי 2005 קבלתי 86 בהצלחה

      • למתמחה
        גל | 26/04/2008 09:39

        למתמחה, בוקר טוב, אני חושבת שזה לא משנה עם איזו ערכת הכנה לבחינות לשכה אתה לומד, אלא איך אתה לומד ועד כמה אתה זוכר. גם למתמחה, גם למחשבות וגם לפרקטיס יש ספרי לימוד טובים. זה לא נכון לשאול את אלדד עם איזו ערכת לימוד הוא לומד וזה גם לא משנה. אם הוא קיבל ציון נמוך במבחן הספציפי הזה, הוא זקוק לעידוד ולתמיכה ולא שתנפנף לו בציונים הגבוהים שלך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

        • תודה גל
          אלדד | 26/04/2008 10:14

          לא שאני חושב שהוא "ניפנף" בציונים השאלה שלו לגיטימית, בכל מקרה למדתי עם מחשבות. פשוט הניסוח של השאלות במבחן של פרקטיס היה לי מאוד קשה וגם היו שם הרבה שאלות על דיני משפחה + מיסוי שאני חייב לחזור על זה. גם במחשבות יש את כל הפינות בספרים ... בכל מקרה תודה רבה.

          • אלדד
            דנה | 26/04/2008 10:20

            גם לדעתי הבחינה של פרקטיס הייתה קשה וניסוח השאלות היה בעייתי ולא מובן ... בכל מקרה תתמודד עכשיו עם כל הקשיים ובסוף תראה כי מהטעויות לומדים הכי הרבה (כי בסוף אותם אנחנו זוכריםהכי טוב) אז בהצלחה וחג שמח .

          • לאלדד
            גל | 26/04/2008 10:25

            היי אלדד, יהיה בסדר. חזק ואמץ, ובהצלחה!

            • לאלדד
              לינה | 26/04/2008 11:06

              לאלדד, אתה לא לבד, גם אני חושבת שהמבחן של פרקטיס היה פשוט בלתי נסבל...

              • תגובה בנושא מבחן פרקטיס וערכת המתמחה+ עדכונים
                המתמחה | 26/04/2008 12:16

                חברי היקרים לדעתי הערכה של המתמחה מכוונת לרמה הגבוהה של הבחינות לדוגמא ראו את העדכונים שקבלנו שלשום 40 עמודי עדכון !!! כמה עמודי עדכון קבלתם ממחשבות ופרקטיס ? אני ממליץ לכם להתעדכן בחידושים האחרונים בהצלחה ולא משנה באיזה ערכה למדתם

                • למתמחה - דחוף!!!
                  אור | 26/04/2008 12:31

                  לעניין העידכונים : האם קיבלתם גם את החוק עצמו או רק תקצירים ? ואם ראית עידכונים של חברות אחרות למשל מחשבות ? אני אשמח לתגובה מהירה ובאמת לדעת אם העידכונים של מחשבות לוקים בחסר... תודה וחג שמח נ.ב - יש מצב שתעביר אותם במייל ?

                  • אור, אל דאגה...
                    אייל | 26/04/2008 12:50

                    קראתי את עדכוני המתמחה (את כל עדכוני החקיקה וחלק מעדכוני הפסיקה) וגיליתי שמחשבות הכילו את כל העדכונים הללו כבר בספרים שחולקו או במהלך המירוץ באמצעות אתר האינטרנט שלהם. אם יצא לך להתקל בעידכונים את מייד תשים לב שהעדכונים הם לא ממש חידושים של החודשיים האחרונים, אלא חידושים מלפני חודשים או אפילו שנים... כך שמחשבות כבר הכניסו חלק נכבד מהעדכונים הללו לספרי הלימוד והעדיפו לעדכן את המתמחים שלומדים איתה רק בחידושים באמת ולא בכל מיני דברים שבדיעבד החליטו להכניס. אני רק אדגיש, שבספרי מחשבות אין את כל העדכונים הללו (בדיוק כמו שבמתמחה אין את כל החומר שיש במחשבות), אבל כל החידושים של החודשיים האחרונים תואמים בין שתי החברות, לפחות ממה שיצא לי לראות.

                    • לאייל
                      אור | 26/04/2008 13:09

                      תודה... פשוט החוברת של מחשבות ממש קצרה, והלשכה אוהבת לשאול על העדכונים בחקיקה / בפסיקה .... בכל מקרה תודה.

                      • מה האי מייל שלך?  לת
                        אייל | 26/04/2008 13:12

                        • לאייל
                          חמ | 26/04/2008 14:15

                          אשמח אם תוכל לשלוח לי גם, האימייל שלי- chen32@bezeqint.net תודה!

                        • לאייל
                          nir aharon | 26/04/2008 16:38

                          היי :-) כצפוי, אשמח אם תשלח גם לי את עידכוני החקיקה... niraha24@gmail.com תודה.

                        • היי
                          אנקל | 26/04/2008 18:46

                          אשמח גם אני לקבל את העדכונים למייל תודה וחג שמייח :)

                      • עדכוני מתמחה
                        מתמחה | 26/04/2008 13:12

                        שלחי לי מיל ואשלח לך את העדכונים בהצלחה

                  • עדכוני מתמחה
                    מתמחה | 26/04/2008 13:14

                    שלי לי מיל ואשלח לך את העדכונים בהצלחה

                • מצטרפת לבקשה
                  חמ | 26/04/2008 12:48

                  אשמח להעביר את החוברת של מחשבות, אם יש צורך

                  • לאייל ולמתמחה -
                    אור | 26/04/2008 13:47

                    האי מייל שלי - orit_79@hotmail.com - תודה רבה , ובהצלחה לכולם!

              • תודה
                eldad | 26/04/2008 13:29

                תודה רבה. אני פשוט מחכה לעוד כמה ימים לפתור את בחינת אוקטובר 07 ואז כנראה יהיה לי מדד יותר טוב. למרות שכבר אי אפשר לדעת פעם הציון ממש גבוהה ופעם לא.