הפורום אליו הגעת ריק מהודעות
ייעוץ אישי
צפיות: 33

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי

בחזרה ל -
ליעוץ אישי עם עו"ד
הודעות אחרונות
  • פורום נדלן ודיני מקרקעין 20/05/2024 | 23:57 מהו המס על מכירת דירה שנייה? כאשר מוכרים דירה שניה האם המס היחיד שיש לשלם הוא מס שבח או שישנם עוד מיסים?
  • פורום תאונות דרכים 20/05/2024 | 23:45 תאונת דרכים,תאונת עבודה שלוםעברתי תאונת דרכים שהיא תאונת עבודה,העו״ד שלי הגיש תביעה לחברת הביטוח של הרכב,והגיעו להסכם על ...
  • פורום עורכי דין 20/05/2024 | 22:30 שאלה על צורת מסמך שאלה בעניין צורת מסמך לפי הוראות מנהל בתי משפטכדי לצמצם מסמך שעולה על מספר עמודים הקבוע בתקנות:א....
  • פורום צרכנות | תביעות קטנות 20/05/2024 | 20:52 קבלת sms כל פעם ממספר אחר שלום,אני מקבלת כל פעם sms ללא קישור להסרה. הבעיה שזה כל פעם ממספר אחר.כשאני מנסה להתקשר למספר נאמ...
  • פורום דיני תעבורה 20/05/2024 | 18:13 התיישנות דוח חניה צריך להישלח לאזרח (אלא אם הושם על הרכב), תוך שנה מיום ביצוע העבירה, אחרת דינו לפח.ני פעי...