מה מצב יא גבר?

  • היי מה שלום כולם...לא להלחץ..
    השורד | 24/04/2008 15:46

    היי אם נקח בחשבון,שהיום יש לנו עוד חצי יום לילמוד וביום ראשון הבא(יום לפניי הבחינה)לומדים רק חצי יום לפי המלצה. נישאר לנו נטו 10 ימיי לימוד (חצי של היום שנישאר+חצי של יום ראשון לפני הבחינה..).(שווה יום לימוד 1) מסקנה 10 ימיי לימוד נטו מתןך 12 המטרה במידע זה היא לא להלחיץ..אלא פשוט שניקח נשימה אחת ארוכה...ניכתוב מה נישאר לנו לעשות ומה אנו רוצים להספיק...ונתכנן טוב טוב את הימים שלפנינו... אני רושם זאת למעשה גם בשבילי...ועשיתי לי תוכנית..ממש ברמה של כול שעה מה אני אמור לעשות... מקווה שיהיו לכם 10 ימים מופלאים......תהיו מפוקסים ומרוכזים.....ותשימו לכם תוכנית ראלית.... כמובן למי שעומד בלוח הזמנים....אין צורך לשנות כלום... הכוונה היא לאנשים כמוני שמבינים שיש 10 ימיי לימוד נטו ולא יספיקו הכול לפי התוכנית המקורית...זה הזמן ליבדוק מה אני מקצץ...מה לא חשוב...ומה אני שם דגש ולא מוותר... בהצלחה לכולם ניגמרה ההפסקה של ה15 דקות שלי דש לגל איילי ליה ולינה איטה והמנוסה.

    • מה מצב יא גבר?
      אייל | 24/04/2008 18:57

      מה קורה השורד? כל הכבוד שגם עכשיו, 11 ימים לפני הבחינה (הספירה שלנו שונה :-)), אתה עדיין לומד במלוא המרץ. זה לא קל. הרבה אנשים כבר לא מוסגלים ללמוד דקה אחת נוספת. אגב, גם אני כבר התחלתי לעשות לי רשימה, אבל הרשימה שלי היא על דברים שאני רוצה לעבור עליהם ביום האחרון. כולנו בטוחים שברור שנזכור לעבור על הדברים החשובים לנו ביום האחרון, אבל יש כל כך הרבה דברים חשובים, שאם לא דואגים לעשות רשימה בטוח שנשכח לעבור עליהם ואז בבחינה פתאום נראה שאלה על נושא כזה שידענו שהוא חשוב ושכחנו לעבור עליו ונתבאס... אז ההמלצה שלי היא כבר מעכשיו לשים בצד השולחן דף שבו תרכזו את כל הנושאים שחשוב לכם לעבור עליהם ביום לפני הבחינה. בהצלחה לכולנו :-)

      • חיזקו ואימצו
        המנוסה | 25/04/2008 01:51

        גרדו את הכוחות האחרונים מאיפה שרק אפשר, אתם בהקפה אחרונה וקו הסיום כבר ממש לפניכם, תנו פוש אחרון, תעברו כמו גדולים וספרו לנו איך היה. ההמלצות של שניכם נראות לי מצויינות. עלו והצליחו.