אם היה יותר מ1.30 מטרים

  • בית משפט יכול להגדיל את סכום דוח חניה ?
    יוסי | 24/08/2010 09:31

    מאחר וקיבלתי דוח על חניה (מפקח עירוני) על מדרכה, מבלי להפריע להולכי רגל או לתנועה, וזה היה לצורך פריקה וטעינה, אני חושב להישפט. האם יש סיכוי ששופט יחמיר את הסכום (500 ש"ח) ? האם יש סיכוי שאצטרך לשלם גם הוצאות משפט ?

    • אם היה יותר מ1.30 מטרים
      מיקו | 24/08/2010 10:27

      פנה לעירייה אןי הם יסכימו להוריד את הקנס . להישפט ? על מה בדיוק ? הרי בעצמך אתה טוען שחניית על המדרכה אז מדוע אתה רטצה להישפט ? (אלא אם כן ,אתה לא מבין מה תפקידו של בית המשפט,,,,,)