מזלך שהגעת לפורום ולא ל ...........

  • מישהו מכיר את עו"ד ***** ?
    טל ***שם עו"ד צונזר ע"י המערכת**** | 07/08/2010 23:22

    שלום לכם, נתפסתי על נהיגה בשכרות ובשיחה עם מספר עו"ד לתעבורה הם אמרו לי כולם כי יוציאו אותי זכאי כיוון שנתפסתי על כמות נמוכהשל אלכוהול בדם,אך משום מה קשה לי להאמין שהסיכוי לזיכוי הוא כ"כ גבוה ולכן אני רוצה לשכור עו"ד שיתאמץ וילחם בשבילי ולא יעשה "מסחרה" וינסה לסגור עסקת טיעון על מספר חודשי שלילה. הייתי רוצה לדעת אם עו"ד ******מומלץ למקרה שלי,והאם יש למישהו המלצה על עו"ד אחרים טובים? ***הפורום לא יתן במה לדברי שבח/לעז על עורכי דין***

    • מזלך שהגעת לפורום ולא ל ...........
      גיא "אנשים באדום" | 08/08/2010 07:02

      משפחתך, חבריך, שכניך, קרוביך וגם אנחנו מודים לך באמת שלא שתית הרבה, תודה ! והרי זה לא בכוונה, במקרה לא שתית עוד ..... הצלת אותנו מעוד אסןן, מעוד שכול, מעוד משפחה הרוסה. אם אתה גבר שהיה לו האומץ לשתות כשהוא יודע שעליו גם לנהוג תתייצב בפני השופט ותייצג עצמך בגאון בגאווה ובכבוד. קרא את המכתב המצורף וחשוב על התוצאות הנוראיות ........ בכל מקרה ניתן לפנות אלי בכל שאלה / בעיה / הצעה בתחום. דבריי כאן הם הצעות מתוך נסיון וכמתעניין בתחום. דבריי הם לא יעוץ משפטי ובאים מתוך כוונה ורצון להגביר את המודעות לנושא, ולסייע במקרים שונים בהתאם לנסיבות. אם נפגעת מדבריי אני מתנצל על כך. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • הבטחה לזיכוי במשפט שכרות
      עו"ד אנושי אלי | 08/08/2010 10:41

      שלום לך, מבלי להביע כל דעה על עו"ד כזה או אחר, לפי מה שכתבת נראה שאתה די נבון להבין שזה לא הגיוני להבטיח הבטחות מראש ועוד בדברים שכלל לא תלויים במי שמבטיח אותם. אני עו"ד שמתמחה בדיני תעבורה, כמוני שאר מנהלי הפורום, אנו עורכי דין טובים, מוכשרים ומצליחים ותאמין לי שאנו עושים כל שניתן עבור לקוחותינו. ברור גם שיש עוד עורכי דין טובים מלבדינו (שלא יעשו "מסחרה" כדבריך). בכל מקרה, אם אתה מעוניין להעמיד לך עורך דין עשה זאת לאחר שיקול זהיר ושיהיה לך בהצלחה. עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.