חניה אסורה

  • דוח חניה במקום מותר (?)
    דן100 | 05/08/2010 11:20

    שלום, ברח' שינקין 69 בת"א יש מדרכה רחבה תחת הבניין. יש שמה תמרורים של "אין חניה" וכתוב בהם "מלבד לדיירי הבניין". היא אמרה שכולם מחנים שמה (דירי ואורחי הבניין) הגעתי לביקור אצל ידידה וחניתי שמה. קבלתי דוח של 500 ש"ח בגין חניה על מדרכה. שלחתי לעירייה מייל עם תמונה של התמרורים. הם החזירו תשובה שאני חייב לשלם. בנוסף, עברה שנה וחצי מאז ועדיין לא הורדיו את התמרור.. נקבע לי דיון בבית המשפט או לחילופין לשלם. אשמח לשמו את דעתכם, האם לשלם או ללכת איתם עד הסוף? תודה, דן

    • חניה אסורה
      |עו"ד חקלאי. נועה | 05/08/2010 12:02

      אם החניה אסורה ומותרת רק לדיירי הבניין - ואם אתה לא דייר הבניין - אז לך החניה אסורה במקום. לא ברור לי מדוע אתה מבקש להישפט?

      • הבהרת השאלה..
        דן 100 | 05/08/2010 23:05

        הגעתי לבניין עם ידידה שלי. האם נכון לטעון שהיא החנתה את הרכב ואם כן, היא דיירת הבניין. האם "דיירי הבניין" זה רק רכבים של הדיירים? או כולל גם רכבים של אורחי הדיירים? תודה.

        • תגיד לי, אתה רציני?!
          אבי | 06/08/2010 11:04

          מר תחמנוביץ' היקר! "דיירי הבניין" נחשבים כל האזרחים ברדיוס של בערך 352.18 מ' ממנעול דלת הכניסה של המבנה, שיש להם כלי ררכב בבעלותם או קורקינט ממנוע ו/או כסא גלגלים. אם אין דלת כניסה, הרדיוס גדל בעוד 45 .17 ס"מ. המלצתי, לך למשפט. אבל, נא להכין בוחטה של כסף.

          • איזה נס! אף אחד לא נכנס בך........
            גיא "אנשים באדום" | 07/08/2010 17:02

            הצחקת אותי בענק !!!!!!! זה רק פלא שלא הגיבו לך שכאן זה פורום "ייעוץ משפטי" ולא פורום לצחוק על תחמנים ........... נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • החנייה לדיירי הבניין בלבד !
      גיא "אנשים באדום" | 07/08/2010 17:13

      באמת שאני לא מבין מה הבעיה ...... אתה הרי מודה שיש שלט שהחניה לדיירים בלבד ....... הסתמכת על דברי הידידה ש"כולם חונים" והתפללת שלא יגיע הפקח ...... אולם לצערך הפקח הגיע ...... למה הוא אמור לוותר לך ? כנראה שיש לו את "רשימת הדיירים" והוא לא אמור לנחש שאתה אצל אחד מהם. למה אתה חושב שהם צריכים להוריד את התמרורים? חשבת על הדיירים עצמם שיש להם בעיות חניה? בכל מקרה ניתן לפנות אלי בכל שאלה / בעיה / הצעה בתחום. דבריי כאן הם הצעות מתוך נסיון וכמתעניין בתחום. דבריי הם לא יעוץ משפטי ובאים מתוך כוונה ורצון להגביר את המודעות לנושא, ולסייע במקרים שונים בהתאם לנסיבות. אם נפגעת מדבריי אני מתנצל על כך. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com