זיהית שמדובר בשוטר ? או שהוא נראה לך מתחזה?

  • דוח על חגורות בטיחות
    רונית | 14/07/2010 07:15

    שוטר נתן לי דוח על שמאחור לא היו חגורים בכיסאות בטיחות השוטר לא חבש כובע של שוטר על ראשו ( הבנתי שזה חייב להיות כך) בנוסף לא חתמתי על הדוח אלא הוא כתב בדוח בחתימת המקבל - נמסר ביד האם זה תקין אפשר לבטל את הדוח

    • זיהית שמדובר בשוטר ? או שהוא נראה לך מתחזה?  לת
      מיקו | 14/07/2010 11:36

      • למה מתחזה? אולי זו היה מישהו מחופש... פורים לא?  לת
        גיא "אנשים באדום" | 14/07/2010 14:12

    • בפעם ה...
      עו"ד אסף מירוז | 14/07/2010 11:47

      חבישת כובע היא עניין משמעתי בלבד, שלא משפיע על הדוח והאשמה. עניין החתימה גם אינו מעלה ואינו מוריד. היא מהווה ראיה לכך שהדוח נמסר לך ביד ולא הסכמה שלך לתוכנו. לעניין זה די בכך שהשוטר מציין שהוא מסר לך את הדוח ביד. כדאי לך לבדוק אם את עומדת בקריטריונים של המרה לאזהרה (בעיקר: 10 שנות רישיון 5 שנים ללא עבירה, הודאה בביצוע העבירה והכל בתנאי שהעבירה אינה נחשבת בעיני המשטרה כחמורה), ואם כן, להגיש בקשה בהתאם. סעי בזהירות ובהצלחה

    • חגורת בטיחות מצילה חיים!
      גיא "אנשים באדום" | 17/07/2010 23:04

      למה לא חוגרים מאחור? אלו שיושבים מאחור חשובים פחות מאלה שיושבים מקדימה? אלו שיושבים מאחור לא חגורים, לא יכולים להיפגע בעצמם ולפגוע באחרים? אני באמת לא מבין למה הנהג חוגר את עצמו אולם לא דואג שגם הנוסעים מאחור יהיו חגורים? האם הוא חוגר "בשביל השוטר", או שהוא חושב שהשוטר יוותר לו ???? נוסע לא חגור בתאונה, יעוף ויקבל מכה מהרכב או שיעוף החוצה או שיפגע בנוסע אחר ועלול להורגו. אם השוטר היה בלי כובע........ אין לכך כל קשר לעבירה שביצעת ולא בגלל זה יבוטל הדוח. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com אנא הקפידי על בטיחות הנהיגה כדי להגיע הביתה בשלום!