פסול או לא פסול זאת השאלה ?

  • עזרה
    ? | 17/06/2010 23:47

    היום קיבלתי בדואר 2 החלטוהאחת, הודעה על פסילת רישיון אך לא מצויין לכמה זמן . הניה, הודעה על תשלום קנס 1000 שח בגין אותו תיק. אבקש לציין כי אני ביקשתי להישפט, אך לא הגיע אלי זימון או מועד הדיון האם אני פסול מלהחזיק רישיון על אף שלא ציינו לכמה זמן או שזה ברירת מחדל?

    • פסול או לא פסול זאת השאלה ?
      עו"ד אנושי אלי | 18/06/2010 17:11

      ? מה קרה קשה לרשום את השם? לא משנה, תבין המסמך שקיבלת הנו מסמך רישמי שמוכן מראש והפקיד או פקידה רק ממלאים רובליקות ואז מדפיסים. יכול להיות שבאמת אין פסילה וישנם רכיבי ענישה אחרים. אבל אם אתה לא בטוח ברר במרכז המידע 02-6593333. יש כאלה שיבררו בתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריהם. בכל מקרה אם יש ספק אין ספק ויש לברר את הנושא עד תום, נהיגה בפסילה הנה עברה חמורה. סביר להניח שלא נפסלת, אבל כיוון שלא הראת את המסמך לגורם מוסמך יש ספק - כדאי לך לברר את הנושא. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.