בקשה לביטול פס,ד

  • בבקשה עזרה די דחופה
    סטודנט | 17/06/2010 16:49

    היום קבלתי מכתב רשום מביהמ"ש השלום בעכו שעלי לשלם כ-1500ש"ח, ככל הנראה היה דיון בתיק שלא בנוכחותי וזה מה שהוחלט. עכשיו הבעיה היא ?:א)אני זה שביקשתי להשפט יש לי את כל הניירת והאישור על כך ששלחתי בדואר רשום.ב)לא קבלתי כלל הודעה בדבר הדיון ז"א איך יכולתי להגיע  לדיון שאני זה שיזם אותו למעשה.ג)נראה די משונה שעל מנת שאני אשלם את הקנס (הלא חוקי) הם יודעים לשלוח לי בדואר אך הזמנה כלל לא.מה עלי לעשות בנדון? איך אני מערער על ההחלטה על הקנס וביטולו? הרי היה משפט במעמד צד אחד מה עלי לעשות עפ"י החוק? למי לפנות? איזה ס' לחוק? תודה לכל מי שרק יכול לעזור לי

    • בקשה לביטול פס,ד
      ג'ימי | 17/06/2010 18:45

      יש שתי אפשרויות כאשר הראשונה עדיפה. 1. להגיש בקשה לביטול פס"ד שניתן בהעדר 2 להגיש תוך 45 ימים ערעור למחוזי. היתרון שבראשון אם דחו את הבקשה תוכל להגיש ערעור הן על ההחלטה שלא לבטל את פס"ד והן על פס"ד בכלל.בהצלחה.

    • ערער במזכירות ביה"מ על בסיס העובדה ...
      אלפי | 18/06/2010 08:45

      שלא קיבלת הזמנה לדיון, ובקש משפט חוזר