וקיימת גם אפשרות ...

  • האם ניתן לבטל דוח שפרטי השוטר שגוי , לא מובן
    מאיה חן | 16/06/2010 19:34

    קבלתי דוח על כך שבני השתחרר מהחגורה מאחור , מודה . מגיע לי . אך אמרו לי כי מאחר ומספרו האישי של השוטר יש שני מספרים ,במספרו האישי לא ברורים . ניתן לבקש ביטול של הדוח . תודה מאיה חן .

    • וקיימת גם אפשרות ...
      אלפי | 16/06/2010 21:02

      שאם שמו של השוטר נכון, מלא וקריא - תגיעי לשלב ההוכחות שבו יטען השוטר כי מדובר בו אישית, ואז ייתכן כי יתבקש להעיד על האירוע ...מנסיוני, הם מוכנים לשקול ביטול דוח רק כאשר השוטר אינו ניתן לזיהוי לפי הפרטים הרשומים שם.

    • דו"ח על חגורה מאחור
      עו"ד אנושי אלי | 16/06/2010 21:02

      מאיה חן, הביטי נא בחלקו התחתון של הדו"ח האם מצויין שם שם השוטר ? עכשיו הביטי נא על חלקו העליון של הדו"ח האם מצויינת היחידה שלו ? אם כן זה מספיק - הרי המספר האישי קיים, קיים ושימי לב שאת מחזיקה עותק והמקור אצל השוטר שלבטח כבר תיקן את המספר. אכן יש פסיקה שאם הדו"ח לא קריא לחלוטין, אז בית המשפט ישקול לבטלו - אבל לא צריך להגזים. איני מאמין שהמשטרה תבטל דו"ח בגלל שני מספרים שקיימים אך לא מובנים. מצד שני אין לך מה להפסיד - נסי ונשמח עם תעדכני אותנו. בהצלחה, עו"ד אנושי אלי - מנהל פורום תעבורה.