עברה בצומת ביל"ו

  • חשד לטעות בדוח התנועה בגין הפרעה לתנועה
    דוד | 02/04/2010 14:11

    שלום זכיתי בדוח כאשר נעצרתי בנתיב הנסיעה ישר בנסיון להשתלב בנתיב השמאלי לצורך פניה שמאלה, עקב טעות בניווט וממש לא מתוך כוונה להידחף - התנועה היתה דלילה. מקום העבירה - צומת בילו לכיוון צפון. בדוח צוין ק"מ 263 , אך בחיפוש ברשת צומת בילו מופיע בק"מ 248 ובמדידה בגוגל מפות המרחק 259. אשמח לעזרה היכן ניתן למצוא את המיפוי הרשמי ע"מ לדעת אם יש טעות. במידה וכן, מה הסיכוי לביטול הדוח? תודה.

    • עברה בצומת ביל"ו
      יעקבי | 02/04/2010 15:15

      העברה נעברה בצומת ביל"ו שהוא צומת מוכר וידוע אין צורך בערך הק"מ. הדו"ח לא יפול בשל כך.

      • לא מצוין בדוח צומת בילו
        דוד | 02/04/2010 22:39

        מופיע כביש 40 לכיוון צפון, בפניה לכיוון רחובות ומס' ק"מ.

        • אז אם לא כתוב
          שלם ושכח | 02/04/2010 22:55

          אין לכאורה מצב של חוסר תאימות.אמרת שצומת ביל"ו יש לו קמ שונה ממה שיש בדו"ח או בגוגל מפות. אז אם לא מצויין צומת בילו, זה שונה ממה?גם אם לא התכוונת לחתוך מישהו ועשית את זה בכל זאת, זה עדיין ממלא את דרישות העבירה.