אם הורשעת בדין...

  • הרשעות קודמות
    ניר | 11/03/2010 17:19

    אהלן, רציתי לדעת האם במשפט תעבורה, כגון משפט על מהירות, האם ניתן להביא הרשעות קודמות ועבירות קודמות שלי, באם כן, היכן אני יכול לראות זאת בחוק/תקנות? אשמח להכוונה, על מנת שאוכל לקרוא בחוק את העניין. תודה

    • אם הורשעת בדין...
      יעקבי | 11/03/2010 20:26

      בעת הדיונים במשפט אין מראים לשופט את גיליון העברות של הנהג. אם הורשע הנאשם אז נשמעים טיעונים לעונש ובמסגרתם התביעה מציגה לשופט את גיליון ההרשעות של הנאשם. לנאשם ניתנת הזדמנות לעיין בו. ניתן להשיג גיליון הרשעות תעבורה במשרד הרישוי (נדמה לי בתשלום).

      • גם במשטרה
        |עו"ד נ.חקלאי | 11/03/2010 22:02

        אם תלוי ועומד נגדך דוח תנועה או משפט תעבורה כלשהו - זכותך לצלם את ההרשעות - אף ללא צורך בתשלום. (למעט עלות הצילום עצמו).