צדק או נזק

  • דו"ח חנייה
    פליקס | 02/03/2010 22:38

    לפני כשנה קיבלתי קנס בסך 100 ש"ח על חנייה למרות שהיה לי תו חניהה שקניתי שהיה בתוקף, ניסיתי לבטל את הדו"ח בעירייה אך נשלח אליי מכתב שבו הם טוענים שיש להם תמונה של הפקח ולא היה תלוי תו חנייה, אני קניתי תו שהוא היה עדיין בתוקף מה שבטוח ששמתי אותו או על החלון או על הדשורד מקדימה , ניגשתי שוב פעם לעירייה והשתי מכתב להישפט. האם אני אזכה או לא? כי אבסורד שאני גם קניתי תו ב-10 שקלים וגם צריך לשלם קנס של 100 ש"ח!!! מה עליי לעשות?

    • צדק או נזק
      יעקבי | 02/03/2010 23:08

      מר פליקס, מדבריך עולות כמה תהיות: א. אינך זוכר היכן הנחת את תו החניה. שמא לא הנחת בכלל? ב. מנגד, אפשר שהנחת והתו נפל לרצפת הרכב (קורה!!!). ג. פקחים מצלמים את מיקום הרכב ולא את הימצאות או אי-הימצאות תו החניה. ד. היית צריך לפנות למנהל מחלקת הפיקוח על החניה ברשות ולשטוח בפניו את גרסתך או לחלופין לפנות אליו במכתב רשום. ה. הרשות המוניציפלית או השופטת יתרשמו מטיעוניך. נוצר קונפליקט שבו גירסה שלך מול גירסה של הפיקוח. הרציו נוטה לטובתך היות שכל בר בי רב יתמה, מה מניע אזרח לרדוף אחר הצדק אלא אם כן הוא באמת ובתמים מאמין בחפותו. בשביל 100 ש"ח פנית פעמיים לעיריה ואתה מוכן להגיע לערכאות. הייה אופטימי. אני כותב מניסיון.

    • פליקס!בנוסף לדבריו המדוייקים של יעקובי!
      מויאל ארז | 03/03/2010 09:32

      אתה רשאי לראות את הצילום של הרכב,וכמו כן את תאריך הדו"ח המצויין לידו וכמובן כתובת המקום בו בוצעה העברה,לדעתי עליך לבדוק שלא מדובר בתאריך אחר ממה שאתה זוכר,לידיעתך חברות הגביה אשר עובדות עם הרשויות בגבית החובות,אינן יודעות בוודאות האם יש חוב נוסף מעבר לחוב המופיע אצלהם,אז לבדוק גם את זה!בהצלחה!

    • ישנו בידיי גם את הדו"ח וגם את התו שקניתי
      פליקס | 03/03/2010 13:11

      יש לי את הדו"ח וגם את התו שקניתי ובשניהם רשום אותו תאריך והזמן שרשום בתו חנייה עוד בתוקף של חצי שעה. אני מודה לכם מאוד על העצה!!!!!