נוגה

  • שלילה דחוף!!!
    נוגה | 02/03/2010 18:22

    שללו לי את רשיון הנהיגה לשלושה חודשים העבודה שלי מחייבת אותי רכב ללא הרכב אני אהיה מובטל ל3 חודשים ללא כל הכנסה נוספת האם קיימת אפשרות לבקש לאישור לנהוג רק בשעות העבודה אני נוהג בערך משעה 2 וחצי לפנות בוקר ועד שבע בבוקר לתשובתך הדחופה אודה

    • נוגה
      |עו"ד נ.חקלאי | 02/03/2010 20:21

      נוגה - מי שלל לך את הרשיון בית המשפט או משרד הרישוי? אם זה בית המשפט אז במעמד גזר הדין היית צריכה לבקש את מה שרצית. עכשיו קצת מאוחר מדי. אם משרד הרישוי שלל לך את הרשיון אז יש לך זכות לטעון טענות ולנסות לשכנע אותם לדחות את הפסילה או לקצר אותה. קשה מאוד אבל אפשרי. סיווג לפי שעות סיכוי קלוש ביותר שתקבלי. בטח לא אם זו פסילה של משרד הרישוי.

    • אולי גם ככה תחשוב
      גילי | 03/03/2010 08:16

      על הסיבות שבגללם שללו לך.