מצלמה ברמזור

  • מעבר ברמזור
    גגגג | 02/03/2010 18:07

    שלום הייתי בצומת שיש בה פנייה ימינה ללא רמזור ורמזור עם כיוון נסיעה ישר בלבד ללא פנייה שמאלה וכשהרמזור התחלף לירוק אני פניתי שמאלה למרות שמותר רק ישר לא שמתי לב לזההשאלה שלי זה אם במידה ויש שם מצלמת רמזור האם היא צילמה אותי או שהיא רק מצלמת מי שעובר באדום והאם יכול להיות שבכבישים האחרים בצומת לדוגמה בכביש שהיה מימיני להם היה אדופ אז האם המצלמות שלהם גם יוכלו לצלם אותי כלמור המצלמה תצלם כאילו באתי מהכביש שמימיני וזה יראה כאילו עברתי באדוםאני מאוד לחוץ כי אני תמיד שומר חוק ואין לי שום עבירות וזה קרה מזה שלא שמתי לב שהרמזור הוא ישר בלבד לא בכוונהואם מישהו יודע האם יש בכלל מצלמות בתל אביב ברחוב יגאל אלון פינת דרך השלום (איפה שיש סוכנות של סיאט וחנות האנגר ומיד לאחר הרמזור שממשיכים ישר יש תחנת דלק משמאל)תודה רבה רבה לעונים .

    • מצלמה ברמזור
      יעקבי | 02/03/2010 23:17

      בצעת עברת נתיבים. מצלמת רמזור לא תקלוט אותך היות שלא עברת את קו העצירה באדום. בקו העצירה יש חיישנים המפעילים את המצלמה ואז היא מצלמת שתי תמונות (1 שניה מרגע הופעת האדום, 2 וחצי שניות אחר כך). לדבריך עברת ב'ירוק' ולכן לא צולמת. מצלמות אחרות בצומת (אם ישנן) לא יקלטו אותך כיון שלא גרמת להפעלתן. אמנם שגית בנסיעתך ויצאת בלא שן ועין, אך להבא הישמר לנפשך. מאד מסוכן מה שעשית. בברכה