תמרור היה, או לא ?

  • דו"ח חניה על חניה "בכחול לבן"
    שרגא | 28/12/2009 13:16

    עיריית רחובות החליטה שאני צריך לשם לה קנס של 250 ש"ח, מפני שחניתי בכחול לבן ועוד עם פתק תשלום חניה כחוק. זאת מאחר ולטענתה זה איזור בניה ובשעות מסויימות אסור לחנות שם. טענתם יש תמרור שמראה את זה בתחילת הרחוב. האם יש הצדקה לטענתם? בשה שחניתי לא היתה שום פעילות של בניה ו/או שום ציון שמראה שזהו אתר בניה פעיל בשעה זו. תודה, שרגא

    • תמרור היה, או לא ?  לת
      מיקו | 28/12/2009 16:06

      • לא יודע אם היה תמרור- האם זה סביר כי בכל פעם שאני
        שרגא | 29/12/2009 01:18

        רוצה לחנות בכחול לבן, אני צריך לחפש את התמרור בקצוות הרחוב ???

        • גם עתה שאתה רוצה לערער ,או להשפט ,אתה לא יודע אם
          מיקו | 29/12/2009 11:45

          היה תמרור ? הרי זה קובע אם הדו"ח חוקי או לא . ולעניין התמרור בתחילת הרחוב . כחול לבן אינו בהכרח חניה בתשלום,יש מקומות שכחול לבן חניה בחינם (ולכן אין תמרור כלל )יש מקומות שהחניה , בתשלום לנהגים מסוימים ,לימים מסוימים , לשעות מסוימות ,לסוגי רכבים מסוימים ,לפירקי זמן מסוימים , איך בדיוק רצית שיעבירו את המידע זולת תמרור ושלט בתחילת הקטע המדובר , הדבר החשוב, בדוק, אם במקרה שלך היה או לא היה תמרור.

          • אם היה תמרור אז?
            שרגא | 29/12/2009 12:14

            אם היה תמרור רק בצד אחד של הרחוב?

            • לא חנית בו זמנית בשתי הצדדים ,,,,,  לת
              מיקו | 29/12/2009 17:58