מצב לא משהו

  • הערכת מצב
    אלירן סיני | 28/12/2009 10:50

    יש לי רישיון כבר 7 שנים ונתפסתי במהירות מופרזת של 151 בכביש של 90 לחובתי עברות קודמות אך לא עבירות מהירות, אני נמצא בפסילה של 30 יום ומוזמן לדיון בבית משפט, לפי דעתכם האם יש סיכוי לצאת בזול כלומר ללא הארכת הפסילה. כל זאת ללא ליווי של עו"ד

    • מצב לא משהו
      ~עו"ד שור אלעד | 29/12/2009 00:36

      מדובר במהירות גבוהה מאד, לאחרונה ביהמ"ש העליון אישור בצעד חריג, במהירות דומה, פסילה למשך 4 שנים. כאמור זה חריג. ברם, אתה צפוי לפסילה בפועל לתקופה ארוכה של 9-18 חודשים. במהרויות בסדר גודל כזה רצוי להעזר בעו"ד בהצלחה

    • נהיגה בזמן פסילה?
      יבגני בוסקילה | 30/12/2009 14:56

      חבל שאין עונש מאסר בפועל על טיפוסים כמוך.וזה עוד בלי לדבר על הנהיגה המופרעת שלך.הרבה ערסים היו נעלמים אל בין כותלי הכלא אילו היה אפשר להכניס סוציופתים כמוך למאסר.רק במצב מטורף כמו במדינה שלנו בנאדם יכול לקוות שיצא בזול ממצב כזה.לצערי רוב הסיכויים שתצא בזול (כל מה שהוא פחות ממאסר ממושך  במצב כזה הוא "לצאת בזול")

      • יא טיפש חסר השכלה
        אלירן סיני | 30/12/2009 17:33

        יא טיפש חסר השכלה קודם כל תקרא טוב את מה שכתוב ואח"כ תתלהם, ואם אני צריך להסביר לך את מה שכתוב אז אתה בבעיה ולא אני