גירושין בחו"ל - דיני משפחה

  • גירושין בחו"ל
    לאה | 21/07/2009 10:36

    אחי התגרש בחו"ל, הגירושין קבלו תוקף על ידי בית משפט בחו"ל, בטאבו מבקשים שפסק הדין יואשר על ידי בית דין בישראל , אך האשה נמצאת בחו"ל ולא מעונינת לבוא ארצה - כיצד פועלים?

    • גירושין בחו"ל - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 22/07/2009 23:17

      לאה שלום רב, משהו לא ברור בסיפור מה נחוץ לטאבו פסק דין לגירושין האם הצדדים הסכימו על העברת זכויות אגב גירושין בדירת מגורים ? תרחיבי קצת יותר... גיל שחף, עו"ד

      • גירושין בחו"ל
        לאה | 23/07/2009 06:57

        גיל שלום, ישנה דירה בארץ הרשומה על שני בני הזוג, לפי הסכם הגירושין בחו"ל הדירה אמורה לעבור בטאבו על שמו של אחי בלבד. הטאבו דורש שבית המשפט יאשר את ההסכם שנעשה בחו"ל וכאן אני מבינה שצריכים את שני בני הזוג על מנת לאשר את ההסכם.