דירת מגורים בירושה

  • דירת ירושה
    גילה | 20/07/2009 01:16

    דירה הרשומה בטאבו אחד הבעלים נפטר הדירה חולקה עפ"י צו ירושה בטאבו האמא 75% ושאר הילדים 25% האמא מתגוררת בנכס כעשר שנים, האמא העבירה לאחד הילדים את חלקה בדירה ללא תמורה ורוצה שהילד יבוא להתגורר עימה, האם שאר האחים יכולים להתנגד לרצון האם שבנה יתגורר עימה? האם האחים יכולים לגור בדירה הנ"ל ללא רצון האם?

    • דירת מגורים בירושה
      עו"ד מ. שיפמן | 20/07/2009 08:50

      שלום רב להתנגד מגורים הם לא יוכלו אבל אם בהתאם לצו ירושה הם בעלים של הנכס יוכלו לבקש פירוק שיתוף והדירה תמכר. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר