המשך תשובה

  • האם ישנה פסיקה בענין
    איריס | 09/07/2009 19:41

    אני מצליחה להבין מדבריך שטיפולים קוסמטיים (מן הסוג שציינתי) עשויים, על פי רוב, להחשב הוצאה שמוטלת על האב והאם - כאחד. אך אינך אומר זאת מפורשות. האם זה כיוון שזהו נושא שנוי במחלוקת? האם יכולות להיות דיעות שונות בענין? צר לי על ההטרדה, היא נובעת מן העובדה שאיני רוצה לבקש דבר שיתכן ואין לי "הזכות" החוקית לבקש. כל בקשה והתגובות עליה יכולה להיות ללא ספק תסריט לא רע לסרט רע. האם תשיב לי שוב?

    • המשך תשובה
      עו"ד מ. שיפמן | 09/07/2009 20:37

      איריס שלום השבתי פעמיים על שאלתך ואין בעיה שתשאלי כמה שאלות נוספות שתרצי באיזה ענין שתרצי ונשתדל להשיב לכל פניותיך, אבל את מתייחסת בפעם ה- 3 לענין מאוד ספציפי שאין ביכולתי להשיב תשובה טובה יותר במסגרת המצומצמת של הפורום. הייתי מציע לך לפנות בענין זה לעו"ד ולהתייעץ עמו. בהצלחה מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • תודה
        איריס | 09/07/2009 20:41

        תודה. ליל מנוחה.