הפרת הסדרי ראיה - דיני משפחה

  • סעיף בהסכם גירושים
    אמא מודאגת | 08/07/2009 23:22

    בהסכם הגירושים נקבע בסעיף הסדר הראיה כי במידה ואעבור מקום מגורים הרחוק מהגרוש שלי מעבר לרדיוס של 30 ק"מ עליי לשאת בנטל דהיינו להסיע את הילדה אליו וממנו שווה בשווה. עברתי לגור במרחק 60 ק"מ וסעיף זה אינו בר יישום מבחינתי וזאת לאחר שניסיתי לעמוד בו. אני אשה עובדת, וההסדר פוגע לי בעבודה (המשמורת שלי) ובסדר החיים התקין שלי ושל הילדה (בת 4 ).במידה והפר את ההסכם ולא אשא בנטל למה אני צפויה מבחינה משפטית? האם הוא יכול לפנות למשטרה?

    • הפרת הסדרי ראיה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 09/07/2009 12:36

      תשקלי לפנות לבית המשפט בבקשה לשנות את הסדרי הראיה הקיימים אל תחכי שהוא יעשה מהלך כל שהוא. בברכה. גיל שחף, עו"ד