תביעת מזונות ללא עורך דין - דיני משפחה

  • דמי מזונות
    nthv | 07/07/2009 22:29

    אני פרודה עם 3 ילדים ,עד כה בעלי שילם לי 4000 בחודש , כעת החליט שמצבו לא מאפשר לו , למי פונים בתביעה לדמי מזונות בלבד , האם ניתן לעשות זאת ללא עו"ד .

    • תביעת מזונות ללא עורך דין - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 09/07/2009 11:40

      את התביעה יש להגיש לבית המשפט לענייני משפחה שאליו את שייכת את כתב התביעה יש לערוך בדרך מסויימת, יש לצרף מסמכים, טפסים, תצהיר אימות, לשלם אגרה ועוד... אפשר לעשות זאת ללא עורך דין. את צריכה רק לשאול את עצמך האם יספק אותך לנהל הליך מורכב שלעולם לא התנסית בו, ללא ליווי של (או מול) איש מקצוע שזו עבודתו ומומחיותו . בברכה גיל שחף, עו"ד