איפה היית 7 שנים?

  • רוצה להיות אבא
    אבי | 03/07/2009 10:13

    לפני 7 שנים היתה לי בת זוג שהרתה לא היינו נשואים רק ביחד בבתים נפרדים. כאשר ליוויתי אותה ללידה לאחר הלידה הודיעה לי כי היא לא רשמה אותי בתור אב הילדה.כעסתי ונפרדתי ממנה . 7 שנים אני חושב על הילדה שלא זכיתי להכיר ולאהוב.אני רוצה לשנות את המצב.מה עושים מה חובותי ומה זכויותי תודה לכולם

    • איפה היית 7 שנים?
      דור | 04/07/2009 17:13

      אתה יכול להגיש תביעה לקביעת אבהות ולאחר מכן הסדרי ביקור. אבל אל תצפה שיתייחסו אליך בצורה מרחמת.

    • תביעת אבהות
      עו"ד מיקיפמן | 05/07/2009 08:32

      שלום רב ניתן להגיש תביעת אבהות, ביהמ"ש ישלח אתכם לבדיקת רקמות (אא"כ יש חשש לממזרות) ואז תוכל להוכיח טענתך. אם תוכח טענתך אתה גם תחויב במזונות הקטינה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר