סעד ארעי - דיני משפחה

  • סעד אירעי מהו?
    דינה | 28/06/2009 13:15

    אחי ביקש דחוף פירוק שיתוף המשפט על מזונות באוקטובר הוא שמע שאשתו רוצה ליפלוש לדירה פנינו לשופט שיתן החלטה בפירוק שיתוף והסברנו למה השופט ענה ליפתוח תיק סעד אירעי מה זה ?אוליי צו מניעה ?ואם כן מה זה אומר

    • סעד ארעי - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 28/06/2009 23:00

      שלום רב, סעד ארעי הוא סעד זמני ומיידי שנועד לסייע עד להכרעה בתביעה העיקרית. במקרה שלכם אפשר לשקול הגשת בקשה לצו מניעה זמני. מומלץ מאוד להתייעץ עם עו"ד. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים